Burkham House

BHM were commissioned to extend the existing kitchen to Burkham House, to provide a fully accessible kitchen with a new sitting and dining area. The extension was designed carefully to reflect the architecture of the existing house, with matching bricks and stone dressings, and forms the centre piece of this elevation.

Further details

BHM , by their sympathetic and creative 21stC Kitchen Wing Extension in a classical yet modern vein, have indubitablynow enhanced Burkham House’s original William and Mary design, on the North elevation, with new stunning space, light and comfort…..a triumph in concept and execution’.

Equally as good as their larger, innovative Royal Ballet School White Lodge Richmond extensions in 2006.

Gratefully

David Norman…..July 2013.

 

Similar Projects