050_colfes_school_HR-pre-prep-and-nursery-web.jpg
Colfe's School

Project: Nursery and Pre-Preparatory Extensions

Client: Colfe’s School

Location: Lee, London

Completion Date: August 2014

The three extensions to the existing facilities at Colfe's School were designed to expand the School's Pre-Preparatory facilities from two-form to three-form entry and increase pupil intake by 80.

 

The single-storey extension contains the relocated nursery classrooms from the existing building to allow space for the expansion of the Pre-Preparatory years. A larger two-storey extension houses three Year 2 classrooms as well as a new hall. The third extension was built to house a new staff room - again opening more space in the existing building which was completely reconfigured internally. The new extensions also house a new library, ICT suite, music teaching room as well a new reception with seating area and support offices and ancillary spaces.